Mina sommarjobb del 1

Okej, i brist på annat att skriva så har jag nu tänkt skriva om mina sommarjobb jag hade det här året. Enligt mig hade jag 3 sommarjobb, skriver nu om det jag hade den största delen av sommaren. Jag har jobbat som servitris på en restaurang här i Borgå.

Jag kan säga som så, att min finska inte är så hemskt bra.. Jag var till och med förvånad över att jag fick jobbet in the first place. Jag skyller finskakunskaperna på att jag typ aldrig haft möjlighet(eller tvingats) tala finska.
Men efter att nu jobbat en sommar med att endast tala finska under jobbturerna tycker och hoppas jag att jag lärt mig lite mer i allafall.

Jag har inte haft någon servitriserfarenhet förr, igentligen ingen butiks/service erfarenhet alls. Så det tog ju en stund att komma in i systemet. Men jag har lärt mig jättemycket! Jag är faktiskt glad att jag fick jobbet.

Ett stort plus, ur min synvinkel i alla fall, var mina några och varierande jobbturer. Jag hade ca. 3-4 turer i veckan, ibland på dagen och ibland på kvällen. Enligt de flesta är få turer inte det bästa, men för mig som jobbat med annat under sommaren var det perfekt, då jag också hann njuta av lediga sommardagar.

Jag är jättenöjd över min sommar, och jag hade en väldig tur som fick de jobb jag fick 🙂 nu kommer en bild, och för att jag inte vill visa några okända här så fick dom svarta bollhuvuden…hehe

IMG_0237.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s