Surfergirl

Sitter i bussen påväg till Byron Bay, är framme om ca en timme. Har bokat ett hostel med pool som är nära stranden. Har hört gott om det så hoppas på de bästa 🙂 vädret lär vara bra o soligt också!

Har haft 5 finfina dagar på surfingcamp. Min surfgrupp var jätteroliga, hängde mest med dem. Det var en svensk, två tyskar, två skottar och en holländare. Sen träffade jag två andra tyskar och en danska som jag kanske träffar i byron 🙂 roligt.

På campet har jag surfat så mycket! Vi hade ca 2 lektioner per dag, två timmar styck. Väldigt trevliga surflärare också som hjälpte även individuellt.
Surfandet tar på krafterna, man blir trött och hungrig, men det är väldigt roligt. Annars har jag fått 3 mål om dagen, skönt att inte behöva tänka på att köpa egen mat. Det skedde ett litet missförstånd då jag kom, hade bokat 5 nätter och 5 surflektioner, men hamnade i fel grupp.. Det var egentligen bara en bra sak, fick fler surflektioner och kommer dessutom få surfa och stanna en natt på organisationens camp i byronbay!
Kommer säkert skriva mer om lägret nån annan gång, ville bara göra en snabb update.

Har sett över 100 fria kängurun på en aktivitet lägret bjöd på. Dessutom såg vi en grupp delfiner hoppa runt i havet när vi surfade på morgonen. Så coolt!
Massa fåglar och stora ödlor har också spanats in.

Kommer sätta bättre bilder in från systemkameran, dessa är vad jag har.. Förhoppningsvis kommer ja få surfbilder när ja träffar Malin(svensken) i Sydney senare.

IMG_3773.JPG

IMG_3791.JPG

IMG_3800.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s