SURFER’S PARADISE

Idag är det min fjärde dag i surfer’s. Jag gillar verkligen det här stället! Har träffat massa nya människor och haft jättekul.
Igår förlängde jag min tid här med en natt till, kommer eventuellt förlänga den till torsdag, får se.
Surfer’s paradise påminner lite om miami. Här är det moderna butiker, skyskrapor och en lååång sandstrand. Gillar det verkligen! Trivs jättebra här. 🙂
So far har ja joggat varje dag längs stranden, gått på stan i butiker, ätit 3euros pizza(som dessutom var supergod), solat på stranden flera timmar, chillat vid tvn och festat två kvällar.
Jag kom hit på lördag kväll, typ kl 7. Bestämde mig då för att pröva på partylivet här som är ganska livligt. Hostelet erbjöd en club crawl-biljett som kostade 25dollar(~18e) där man fick fritt inträde till fyra nattklubbar och också fyra gratis drinkar. Är jätteglad att jag bestämde mig att fara trots att jag var lite trött, hade så jäkla roligt!
Söndag kväll blev filmkväll med de andra och igår var det utgång igen.
Det dumma är att jag alltid vaknar ca 8 på morgonen, oavsett vilken tid jag gått o lagt mig. Idag vaknade jag 7 så fick bara 4 timmars sömn. Så jag är jättetrött nuu…
Utomhus är det ca 27-29 grader, men det har varit lite blåsigt. Det värstar att sola på stranden när det blåser, man har till och med sand in i öronen..
Ska troligtvis ta en morgonlänk längs stranden nu innan det blir för hett. Sen blir det väl solande och kanske lite shoppande. Borde inte slösa pengar på kläder men här är jättesnygga plagg..
Får se om det blir utgång ikväll igen, vet att dom andra tänkt fara ut. Får se. Jag har en aning om att jag är lite för trött.

Är världens sämsta bloggare, jag har typ 3 bilder från hela surfer’s paradise…ska försöka fota mer idag.

IMG_3920.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s