BRISBANE

Dagen i Brisbane har jag tillbringat genom att ströva runt på stan, hämta ut mitt bankkort, shoppa och vila på vandrarhemmet.

Själva staden är väl Australiens tredje största tror jag, enligt mig är den inte olik andra storstäder. Stad som stad. Men den är byggd runt en flod och har en del fina broar. Hann inte utforska så många gator idag, huvudgatan och vägen till och från hostelet längs vattnet bara.image

Ett bankkort har jag hämtat ut. I Byron Bay skedde ett misstag när jag skulle ta ut pengar från automaten, fick 2000 dollar i handen som jag inte direkt ville gå med i väskan… Så jag öppnade ett australiensiskt bankkonto som jag tömmer innan jag åker hem. Lätt som en plätt. Dessutom behöver jag inte betala 3euro varje gång jag gör ett pengauttag som händer med visa elektron. Så tur i oturen.

Shoppat har jag gjort också.. Både igår och idag. Det finns så många skitsnygga kläder och det bästa är ju att ingen i Finland går med likadana! Borde förstås inte shoppa så mycket, utan i stället hålla koll på pengarna.. Fast å andra sidan hör shopping inte till min budget jag har, heh..eh

image

Ett par midjehöga shorts, en långärmad skjorta, två magskjortor och två toppar!

Vilade några timmar i sängen innan jag gick ut på stan. Ligger just nu och tar det lungt. Har sån sömnskuld att jag har fått huvudvärk. Så ska lägga mig tidigt idag.
Dethär vandrarhemmet är ganska sunkigt..men det kostade bara 13euro per natt vilket är jättebilligt. Ska ju ändå bara sova en natt och inte göra nåt annat här så. Det duger.

Hoppas jag hittar ett vandrarhem i Noosa.. På alla nätsidor står det att allt är fullbokat, men fick ett tips att ringa till hostelen och fråga själv. Så jag gjorde det, receptionen var stängd men killen i telefonen sa att det no finns plats och att jag ska ringa imorgon bitti. Håll tummarna!

En reaktion på ”BRISBANE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s