National death-park

En solig lördag förmiddag bestämde jag mig för att ta en joggingtur. Tänkte jag kunde springa längs stigen i Noosa National park som ligger nära vandrarhemmet. Då jag kom fram till parkingången märkte jag att stigen var gjord av lös sand. Så jag gick egentligen istället för sprang. Lika bra egentligen, då klockan var typ 1, det var 30grader och sol. Skulle säkert svimmat, haha.
Väl på stigen började jag fundera om det var så klokt att gå iväg att säga till någon vart jag var, och utan att fråga om det finns ormar eller spindlar jag måste akta mig för. Så började mina tankar fara iväg.
Till först var det okej, kollade bara lite extra på marken efter ormar. Märkte då att det överallt faktiskt fanns getingar, bin och andra insekter som jag aldrig sett förut. Skrämde då upp mig själv, fantiserade att jag skulle bli stucken och dö, och tänkte på Jannes berättelse om mördarbin. Då man blir stucken av en sån får man en lukt som lockar till sig getingsvärmen, de blir galna, börjar alla sticka en och man dör.
Så därför fick jag väldigt bråttom att fara därifrån….
Hjärtat bultade lite extra varje gång jag såg en flygande insekt som såg farlig ut och jag sprang alltid förbi dem..
Alltså jag är så feg!! Hahaha.

Nåjaa, det var min nära-döden upplevelse för den dagen. Parken var dock väldigt intressant med fina träd och utsikter.

Edit:
Min rumskompis berättade att hon gick en stund i parken idag, och hon såg tre ormar! En jättestor svart och en mindre bredvid den som började komma emot henne!! Omg…jag som tänkte gå i parken imorgon igen(inte samma ställe). Skippar det definitivt! Vill inte dö..

IMG_4128-0.PNG

IMG_4127-3.PNG

IMG_4129-0.PNG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s