The people here

Tänkte ta och berätta min syn på de andra resenärerna man möter här.
Ibland känns det som om man är i Sverige eller Finland faktiskt..det vimlar av svenskar och har träffat över 10 finländare(alla utom en var finlandssvensk..)?!
Den största delen är nog ändå tyskar, jag har hört så mycket tyska att jag nästan borde kunna tala det flytande, haha. Sen finns det måånga britter. Kommer väldigt bra överens med dem dock, vi tänker ganska lika tror jag. Samma humor. Annars har jag träffat många holländare, några amerikaner, kanadensare och danskar.

Det finns ungefär lika många killresenärer som tjejer här, har själv hängt typ lika mycket med båda. Av någon anledning har jag ändå lättare att ta kontakt/tala med killarna. Vet inte varför? Men det är faktiskt ganska vanligt att det blir så, har hört det i allafall. Kanske pojkar oftare reser ensamma? Ensamresenärerna är lättare att vara med än vänner och grupper.

En resa blir ju så bra som man gör den. Har själv blivit lite mer social tror jag, jag kan lättare ta kontakt med folk. Men det kanske beror på att man är tvungen att göra det när man reser ensam. Därför är jag sjukt glad att jag vågade åka själv. Jag har träffat såå många olika människor som kommit från alla möjliga delar av världen, sett andra saker och har nya berättelser, åsikter och synpunkter. Jag har lärt mig så mycket på så kort tid känns det som (:

Har inga passande bilder förutom denna statistik(som ganska bra stämmer in på det jag skrev, eller hur?) Jag har ju förstås träffat fler skandinavier än andra resenärer kanske gjort, då jag hör var de är ifrån när de talar.

IMG_4454.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s