Hela östkusten är en enda fest

Nu kommer ett inlägg om utelivet i Australien. Som rubriken säger så är östkusten som en enda stor fest. Att gå ut och festa/dricka är något som sker varje dag och det är ett väldigt vanligt sätt att träffa andra resenärer på.
Jag har själv gått ut så himla mycket jämfört med i Finland, har väl blivit 4 gånger per vecka tror jag..
Men jag har ändå festat vettigt, har bara två gånger vaknat upp med lite huvudvärk dagen efter, för jag vet var min gräns är.
Vare sig det har varit vilda danskvällar på nattklubbar, chill med livemusik i barer eller umgänge vid en eld på stranden har jag haft lika roligt. Det beror alltid på människorna man är med hur bra kvällen blir.

Har haft såna galet roliga kvällar här vissa kvällar, och har träffat så många bra personer! Jag har verkligen passat på att gå ut så mycket som jag velat/orkat, för utelivet i lilla Borgå är ju inte jättebra alla gånger..

De största uteklubbarna finns i de större ställena, Sydney, Surfer’s och Cairns. De mindre städerna hade mest mindre barer och vissa ställen hade knappt ett uteliv alls.

Alkoholen var billigare än i Finland, fast de flesta klagade på hur dyrt det var. Även jag. Så i baren köpte man inte så mycket drickor, fast så är det väl överallt ändå kanske? (:

IMG_5137.JPG

Det här är vad man har för bilder när man aldrig kommer ihåg att fota…så störande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s