Att träna när man reser

Vi kör ett träningsinlägg här då. Gjorde ju ett innan resan där jag skrev om mina träningsformer jag håller på med och hur ofta. Kan ärligt säga att har verkligen inte kommit igång med de rutinerna, men det är på god väg, och under jullovet har jag gott om tid att röra på mig mellan chokladluncherna och julmiddagarna, haha.

Under resan försökte jag ändå lite hålla upp det jag tränat så hårt för. Men träning med vikter var ju helt enkelt inget alternativ, jättesynd, saknade gymträning så mycket! Istället blev det litelite yoga(på stranden ofc) och joggande. Sprang ungefär i medeltal nästan 3 gånger i veckan? Och varje gång på stranden, mitt favoritställe! I<3beach
Alltså egentligen så tränade jag där jag hade möjlighet. Ibland joggade jag bara typ en gång på en vecka kanske, medan jag på vissa ställen satte på mig länkskorna nästan varje dag.

Sen tränade jag lite annan gympa, mest magträning som plankan, situps osv. Men det var svårt att hitta en plats att göra det på, blev just oftast stranden(sandigt!) eller en park.

Fast man är på semester ska man inte glömma bort att träna! Jag hade gärna tränat mycket mer, hade så himla mycket energi hela tiden haha (:
Man mår så mycket bättre när man rört på sig lite. Dessutom är det ett superbra sätt att utforska ställen. Det gäller bara att se att man inte tappar bort sig. 😉 som jag..

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/68a/70561311/files/2014/12/img_0520.jpg

Och nej, det är inte jag på bilden. I wish.. Är fan för kort för att ta sådär långa steg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s