Jullovet fortsätter

Nu var det åter en tid sen jag skrev senast. Har hunnit träna en hel del, mest på gymmet. Har sett en hel del seriedelar och filmer också hehe. Men jag har faktiskt varit duktigt och sökt arbete på fem olika ställen, hoppas nåt nappar! Måste spara pengar till mina resor i höst och nästa vår.
På fredag var jag med Janne till itis för att shoppa reasaker. Hittade jättemycket! Det jag hittade var ett par vinterskor med hög klack, en tjock blå halsduk, en superfin ljusblå stor skål, en mysig tröja, en spetsskjorta, en mysig tjocktröja och en vanlig topp. Dessutom köpte Janne en gosig rosa badrock åt mig, aah love it!
På kvällen tränade jag, tog en kakao på paahtimo med Ida och senare färgade jag hennes hår och hon mitt. Hade för lång utväxt så mitt hår är nu lite orange-blont vid rötterna, men det borde gå om efter några dagar och lite silverbalsambehandling.
På lördag hade jag uppträdande med Eva, åt sedan hos Jannes och fick se Emma och lilla Mena igen. Hennes blogg finns häro.

Idag träffade jag flickorna, vi skulle planera lärarmiddagen vi ordnar. Var roligt, men man märker hur mycket det är som ska göras egentligen..! Vet redan vad jag ska ha på mig, en lång blå klänning jag köpte i Sydney, excited (:

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/68a/70561311/files/2015/01/img_5838.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/68a/70561311/files/2015/01/img_5839.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/68a/70561311/files/2015/01/img_5842.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s