Dagens nya

Idag har jag varit hemma hela dagen. Städat lite rummet, uppdaterat kalendern på alla möjliga skrivningar, prov, uppträdanden, jobbturer osv.. Sett massa seriedelar och filmer och ätit godis. Och justdet. Gjorde en hemmagjord pore-strip och ansiktsmask också. Ska snart börja läsa lite psykologi tror jag.
Idag rensades Lucas rum, så jag fick lite av hans gamla saker, får eventuellt mer- ska se om han vill ha sina skålar och glas.

2015/01/img_0645.jpg

Gillar att denna burken ser lite retro ut, tror den kommer passa bra in i mitt framtida kök. Eventuellt som burk för kex eller flingor eller nåt. Vill jag inte ha den när jag flyttar hemifrån säljer jag den bara på loppis, som det var tänkt att den skulle nu.

2015/01/img_0646.jpg

Två jättefina glas. Kommer nog inte börja samla på dessa, men man kan ju ha dem som efterrättsskålar om inte annat.

2015/01/img_0647.jpg

”Renmuggarna” kallar jag dem. Tycker dom var söta. De har inga öron att hålla i men sak samma säger jag. De här blir bra till vintern, med glögg, kakao eller någon annan varm dryck!

2015/01/img_0633.jpg

Dessutom hämtade pappa hem denhär snygga nagelringen till mig! Känns lite ovant att ha den på fingret, och använder vanligen inte ringar, men kanske jag börjar nu? (:

Imorgon är det SISTA SKOLDAGEN AV GYMNASIET!!! Ska sen på jobb också. Tror det också blir lite träning för min del. Har inte tränat på en vecka, har inte vågat då jag knappt ätit nåt och känt mig svag, men nu äter jag mer och känner mej full av träningsenergi. Yes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s