MY HAIR: transformation

I brist av annat att skriva tänkte jag att det kunde vara lite roligt att laga ett inlägg om min hårfärg under alla år, sen 8an framåt. Har inga bilder före det för jag var skitful, haha. Har också svårt med datum, årtal eftersom min hårfärg skiftade fram och tillbaka helatiden..

2015/01/img_0625.jpg

1. Egentligen från sommaren mellan 7an och 8an. Hade skippat rak pannlugg och satsade på sned. Det där är min riktiga hårfärg. Råttfärg.
2,3,4. Skulle gissa att det där var färgen för 8ans vår. Hade tidigare tonat håret mörkt. Och lade in lite guldiga slingor på våren.

2015/01/img_0626.jpg

Alla fyra är färgen på nian. Vid något skede var håret nästan svart, och försökte så småningom använda guldiga och ljusare bruna hårfärger. Därför blev det ganska rödbrunaktigt. Den sista bilden är från februari 2012.

2015/01/img_0627.jpg

Under sommaren försökte jag få ljusare hår. Det var svårt och tog länge. Hade en lång tid lite rött-oranget hår. Lite ologisk ordning på dem då andra bilden är tagen senare, på hösten 2013. Olika ljus ger förstås olika färger. I något skede hade jag även ombre med halva övre håret mörkbrunt. Dock(som tur) bara toning.

2015/01/img_0628.jpg

Första bilden borde vara i förra collaget. Den är från sommaren jag fyllde 15. Den andra från hösten 2013 och de två sista från sommar och höst 2014. Det är också så ni känner igen mitt hår idag.

Jag tampas fortfarande med att håret blir för varmt. Just nu tycker jag om en kallare blond färg, men är glad över att mitt hår alltid haft många olika nyanser och slingor.
Ångrar nog ändå att jag färgat håret så mycket, ni skulle bara veta hur tjockt och friskt det var då jag hade mörkare hår ): nu är det torrt och mycket tunnare, speciellt på vintern.
Försöker ändå ta hand om det, tänkte om jag skulle göra ett inlägg med hårtips nångång.

Nå, vilken färg passade mig bäst?
Jag är själv nöjd som det är, och kommer nog inte färga det sådär mörkt igen.. Men det var roligt att prova på!

2 reaktioner på ”MY HAIR: transformation

  1. Sommarn när du fyllde 15! De e bäst färg. Kiva att läsa så myky blogginlägg. Visst int att de fanns så myky saker i lucis rum. Lämna ni någå ti mej?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s