Svar på frågor

Idag har jag varit på jobb, från 9-3 och har inte hunnit med mycket annat.. Kommer ju melodifestival-deltävling idag! Så det ska jag se på, och om jag orkar läsa lite psykologi skulle de va bra (: är annars såå trött, mina ögon är helt röda. Har väl lite sömnskuld. Anyway Tänkte svara på några frågor ja fått här på bloggen 🙂

Hu fick du jobb på kafet? Va du bara dit å fråga eller ha dom havi nån ansökning?

Svarade ren på den i kommentarerna, men kan skriva det här också.
Jag ville ha ett jobb på ett café, så skickade via epost iväg min cv till olika ställen jag kunde tänka mig jobba på här i stan. Hade tur, på gamle stefan kommer en arbetare ta mammaledigt så de behövdes en ny jobbare.
Mitt tips är att bara söka till alla ställen som ens lockar lite, fastän de inte söker för stunden. I något skede kanske de blir i behov av hjälp och då har de ens kontaktuppgifter (:

Visst tänker du ställa upp i Finlands Luciaval i nästa år?

Det skulle vara jätteroligt, var ju Borgås lucia för ett par år sen och det var sååå kul<3 Men, jag kommer ju ta ett mellanår för att resa, så det är möjligt att jag inte är i Finland i december, men är jag det så kommer jag nog söka.

Hej! Kan du skriva något om:

1) Kärleken: hur träffadest ni? Hur blev det ni?
2) Musiken: är du nervös före ett uppträdande? Va gör du för att isåfall lugna ner dig? Varva ner kanske de heter… 😛 har du nån gång glömt ordena? Sjungit fel på ett uppträdande?
3) Framtidsplanerna: va tänker du börja göra efter BoGy? Va sku du vilja bli när du ”blir stor”? Va vill du jobba med?

1. Jag och Janne träffades då vi började samma klass i Bogy, alltså hösten 2012. Vi lärde känna varandra och där började det (: Vi var tillsammans i över två år men nu är vi inte det mer tyvärr… Kanske berättar mer om de senare.

2. Har ändå uppträtt så pass många år att jag inte är så värst nervös längre. Men lite pirrigt ska det nog vara. Jag stretchar och sjunger upp, ser till att dra några riktigt djupa andetag så känns det bra.
Sjungit fel har jag gjort måånga gånger, men har lärt mig att inte bry så mycket. Är en riktig perfektionist, men vet att publiken för det mesta inte ens lägger märke till att något går fel, haha 🙂

3. Det blir ett mellanår till först. Så börjar förhoppningsvis studera nästa höst! Har siktat in mig på Sverige, eventuellt en musiklärarlinje eller journalism, då det är mina intressen. Men allt kan ändras ännu ju (:
Det enda jag vill är att jobba med någonting jag tycker är roligt, det är egentligen prioritet nr. 1

2 reaktioner på ”Svar på frågor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s