Aching body

Alltså bloggen får ju verkligen lida nu när jobbandet börjat på riktigt. Idag hade jag första jobbdagen på nya stället och det gick riktigt bra (: ser fram emot att komma in i rutinerna. Är så mycket att lära sig bara..
Imorgon och på fredag kommer jag ha 12h jobbdagar. Blir nog mycket med tanke på att man står hela tiden förutom några korta matpauser… Men jag har tagit åt mig jobben och dessutom är jag så glad ändå för det är så roligt, haha.
Skulle inte skriva så mycket om jobbet utan mer om min kropp. Som är så sjuk. Jag har haft spända axlar och spänningshuvudvärk i snart två veckor, min stortå har varit bortdomnad sen lördagen och igår fick jag en kakspade under nageln och det värker som f*n. Dessutom krampar mina leder ofta (eller är det sendrag?). Mamma gissade att de kunde vara brist på magnesium, nån som haft det?
Men i alla fall verkar mitt immunförsvar vara på topp, alla runt mig blir sjuka, började själv känna mig förkyld nyligen men det gick snabbt om.
Måste hållas frisk nu när det är så mycket på gång! Borde kanske boka en massagetid? Skulle va skönt! 🙂

IMG_0792

4 reaktioner på ”Aching body

  1. Kiva att du har två jobb:) Det blir nog säkert ganska tungt men lycka till med båda jobben:) Hur många jobbare e ni på stefans?

    • Tack så myky!
      Vi e 5 jobbare. Två personer på vardagarna fram till kl 15. Jag och en annan turvisas med dagarna 15-17.30. Den 5e kommer till kvällen och hjälper städa undan, vi är alla tre på lördagen på jobb. Så det är bra att det alltid finns någon som hoppar in om man inte själv kan komma 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s