Ett brustet hjärta

Nu kommer ett långt och personligt inlägg. Som en förklaring på varför jag mått som jag mått och varför bloggen eventuellt lidit. Började ju en bloggpaus i ett skede(som egentligen bara ledde till dubbelt så många läsare de följande dagarna Hahha 😀 ) men kände att bloggandet var en bra distraheringsmetod. Det samma gäller jobben jag har nu, bra tidsfördriv istället för att ligga hemma och grubbla.

För snart 5 veckor sen fick jag veta att jag blivit sårad av både min pojkvän(sen över två år tillbaka) och en Väldigt nära vän till mig. Att bli sviken av de man litar allra mest på i hela världen är inte lätt, ska ni veta. Det är förjävligt.
Jag tänker inte skriva vad som hänt, har inget behov av det. Vissa vet vad som hänt, vissa vet inget och vissa vet helt fel saker. Bryr inte egentligen.
Jag har bara försökt vara positiv och skjuta bort tankarna.
Lättare sagt än gjort förstås..

Det är tungt att sluta känna efter att man planerat en hel framtid med personen, och till och med haft framtidsdrömmar om att vi fyra kanske skulle studera senare i samma stad och oj vad roligt det skulle vara. Känner bara hånskratt i ansiktet där, ha ha liksom.
Jag skulle kunna skriva mer om det här men jag har inte haft lust att tala om det som hänt alls. Inte ens åt mina närmaste vänner. Jag vill bara vidare.

En sak har jag i alla fall lärt mig den hårda vägen. Lita ALDRIG på någon.

Nå, hur mår jag nu då? Bättre, definitivt. Det tog lite på en vecka innan jag fick i mig mat igen, tog en månad innan jag kunde vara äkta glad och kommer säkert ta ett år innan allt känns bra igen. Men tid läker sår, och jag blir gladare allt eftersom.

Till er alla som gjort slut eller blivit dumpade. DETTA är en väldigt bra stödtext som jag tror kan hjälpa många att känna igen sig och må bättre.
Och kom ihåg att du aldrig är ensam!

IMG_0574

IMG_0570
Ett av mina favoritcitat, från batman haha (:

2 reaktioner på ”Ett brustet hjärta

  1. håll dej så glad å nöjd som möjlit å hitta på andra nya saker att göra som gjädjer dej! De gjord ja efter att ja fick veta 5mån senare va som hänt å de förd mej på andra positivare vägar! 🙂 staystrong hanna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s