Snake pattern iphonecase

Tycker jag sett ormmönster på en hel del varor, exempelvis väskor och plånböcker. Håller det på att bli en trend? Isåfall är jag förberedd. Har ju mitt iphoneskal med ormskinnsmönster jag köpte i Cairns för typ 1 dollar? Tycker det är fint i allafall, men på grund av billigt så går det ju också sönder.. Vilket det redan har. 

 Har ännu kvar min iphone 4, som nog är min gulle för den har hållits i gott skick i över 3 år! Men på sistone har den blivit trögare(tecken på att man inte borde förvara 3000 bilder på telefonen…) och kameran är inte alls bra tycker jag, bilden blir ganska kornig och får ett gult ljus… Men som tuur ska jag köpa Fridas gamla systemkamera! Så bloggen får säkert en liten kvalitéuppdatering, yey! Gick en stund efter jobbet på stan idag för att söka en manick som gör att jag får in kamerabilder till ipaden – tyvärr utan tur. Får söka vidare bara. 

Ha en bra fredag! Jag ska tillbringa den hemma på soffan med godis och psykologibok… Spännande liv man har va? Äta sova jobba och läsa.. Well, snart är allt över. Som tur (:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s