All work no workouts

Den tredje veckan som dubbeljobbsarbetare har nu börjat. Och jag har blivit sjuk… I natt vaknade jag av att mitt högra öra värkte så in i h*lvete.. Har aldrig haft så ont förut! Var helt säker på att jag skulle bli döv. Det värsta gick om efter en stund men ännu idag känner jag obehag inne i hörselgången.. Det kan bero på dykningen på söndag(troligtvis) eller så det att jag blivit förkyld med täppta bihålor och spänningshuvudvärk och what not. 

Kommer ha jobb varje dag denna veckan förutom söndag, på torsdagen 12h jobbdag.. Får se om jag är tillräckligt frisk. Men jag är så irriterad, har knappt tränat en gång per vecka när jag haft så mycket jobb och nu blir det tredje veckan i rad som jag inte kan röra på mej -.- äsch. 

Jobbdagen gich helt okej, men jag kände mig hängig och trött hela dagen. Hade tänkt fara till Emma efter jobbet för att fira Menas halvårsdag men det får bli en annan gång :/ Nu ska jag bara ligga på soffan och läsa. Eventuellt sova.

Frida var en sväng förbi jobbet, och tog ett foto. Tycker man kan se att jag inte är helt frisk..2 reaktioner på ”All work no workouts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s