Psykologin är över

Har inte skrivit på en tid, sorry ‘bout that. Har varit upptagen med jobb, skrivningar och att läsa på skrivningar. Har engelska, finska och matematik kvar, så borde verkligen öppna mattaboken…lata jag. 

Skrivningen gick helt okej idag, var säker på att det inte skulle finnas lätta frågor alls och att jag inte skulle kunnat något alls, men fick nog en hel del skrivit. Om allt är rätt eller jag lämnade in bra skrivna svar vet jag inte men är bara glad att det är över! Nu är det inte länge kvar tills allt är förbi. 

Jobb 8h imorgon, har faktiskt jobb varje dag den här veckan. Har på mitt ena jobb börjat känna mig lite illa till mods, men ska se hur saker och ting fortsätter. Roligt att ha något att göra om dagarna i allafall. Och sparar ju som sagt pengarna till resor. Vilket är typ det enda jag ser fram emot nuförtiden. Förutom sommaren förstås. 

Har ju inte gjort något intressant på sistone så har definitivt inga intressanta bilder heller.. Men här är min senaste bild från instagram, tycker den är så otroligt gullig, med kängurubabyn som ser ut att vinka, haha. (Eller är det bara jag som ser det..?) Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s