När allt är förbi

Kom precis hem, och nu är jag trött. Har haft en jätteskön kväll med Amanda, Ida och Fine. Vi badade bastu och satt sedan bara och talade och skrattade, just så som en skön myskväll ska vara. Skrev ju engelskaprov idag, och alltså fään vad svårt det var!? Eller vissa uppgifter och meningar made no sense. Hoppas på det bästa förstås. 

Sen var det jobb, och det har jag också imorgon, så borde egentligen sova nu. Och imorgon är det ju dessutom melodifestivalfinal!! Jee^^ 

Efter nästa onsdag är det värsta över då jag skrivit mitt sista studentprov. Det ska bli så himla skönt! Har lite grejer som borde göras då allt är förbi. 

– Städa rummet. Alltså skulle mitt liv vara en tv-serie skulle det utan tvekan vara Hoarders… Har inte städat rummet på tre månader, skyller på problem privatlivet, och grejorna samlas på hög över hela golvet. Man blir utmattad bara av att se på hela bombnedslaget. 

 – Samla ihop loppissaker. Förutom att städa måste jag också gå igenom mina saker jag vill sälja.. Mamma har bokat loppisbord så är väl illa tvungen. 

– Koppla av. Har stressat som en idiot bara för att hinna med allt och kommer äntligen kunna lugna ner mig. Ska sova mer, äta bättre och ta det lugnt. Kommer förstås fortfarande ha lika mycket jobb men det är inte så psykiskt påfrestande. 

– Träna. Som jag längtat. Kommer äntligen ha tid, och speciellt ork, till att träna. Vädret blir bättre hela tiden så jag kan börja länka igen.

– Lyssna på mig själv. De här många veckorna har som sagt varit kaos, med det mesta. Nu när jag inte kommer ha lika mycket att distrahera mig med har jag tid över att fundera över vad jag vill och vad jag mår bra av (: kommer inte ta skit av någon because #girlpower. Wooho. 

– Var mer kreativ. Kommer ha mer tid att pyssla, och fixa, och göra andra saker. Har eventuella planer på att skriva lite låtar. Fast det inte hör hit kanske så vill jag läsa mer böcker(och förstås se på serier och filmer, men det gör jag ju ändå. 

                                                       

Det var den listan. Ha det bra!

En reaktion på ”När allt är förbi

  1. Som jag har väntat på den dagen ska komma när du skall ha tid att börja röja upp… efter onsdagen finns det inga godtagbara ursäkter längre…
    hälsn. den tålmodiga mamman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s