Välkommen sommar

idag var det äntligen sista skrivningen för all framtid! Åh, gud vad lättad jag är! Så skönt o vara stressfri, jippi ^^ Helt stressfri är jag inte ändå, har massvis med jobbturer som jag med nöd o näppe får ihoppusslade, shit. 

Men, en dag i taget! Skrev alltså matematik idag, provet var lätt men jag borde definitivt läst mer än tre dagar före.. Skäms Hanna. Det här är bild innan jag åkte på jobb igår, var tokstressad för att jag endast hunnit läsa en halv mattabok. Efter jobbet läste jag ändå klart den 😉 tog hela-halva kvällen. Ursäkta för ful bild (men detta var feelisen). Dessutom har jag inga andra bilder. Nä, så tråkig är jag. 

Justdet, heter hannalonnroos på instagram varsågoda att följa 🙂 

Ska gå och lägga mig snart, väckning kl 5.. Imorgon väntar 12h jobb, ska sen fortsätta röja upp i rummet. Idag fick jag alla kläder i tvättkorgen i allafall. Bra början.

Sen för att fylla ut inlägget ännu lite ska ni få se en oredigerad (jo! Stämmer!) bild från Whitsundays och det där otroligt blåa vattnet jag senare simmade i. #Hardetfaktiskthäntellerdrömdejagbaraomgomg I väntan på mer resor och äventyr<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s