Påhittade chokladkex

Hade 12 timmars jobbdag idag men det gick väldigt snabbt. Och jag gillar såå mina jobb<3 speciellt morgnarna när man gräddar bullar och bröd, kokar kaffe och njuter av tystnaden. Försöker ännu bolla med båda jobben, men jag fick en del turer bytta som tur(hehhe) så det är skönt. Det är annars ett sånt stressmoment, att jobba mycket är inte det jobbiga(hehhehe). Humorn..

Kom hem klockan 6, ringde till Ida och bjöd henne på kaffe. Fick en stor lust att baka, så slängde ihop lite ingredienser och resultatet blev helt okej! Chokladig smak, med mjuk kladdkakig mitt och vitchokladbitar. Jag älskar att hitta på recept och sedan se vad man kan förbättra 🙂 så roligt! 

Därför är mina caféjobb så perfekta för mig.  Bäst är att få vistas bland kakor och godsaker, laga batonger och smörgåsar, sallader, grädda bullar, och vara glad och socialisera med kunder. Och mest av allt. Göra specialkaffen! Seriöst, mitt största intresse för tillfället är att komma på hur man gör det perfekta hjärtat i cappuccinon och latten. (=bevis på previs hur intressant mitt liv är för tillfället…) 

Jag babblar och babblar, har gått på övervarv typ hela dagen. Ida for nyss hem, och jag börjar bli trött. Har som tur sovmorgon så förhoppningsvis vaknar jag inte 7, klarvaken utan att kunna somna om(som varje morgon den senaste veckan). 

Och förresten, fick en till kusin!! Igår natt. Åh vad roligt det är! Hoppas allt går bra med lillpojken^^ fick just se en bild och han är såå söt<33Här är bild på mina kex. Finns ju som sagt inget recept då jag hittade på smeten själv, men kan skriva ut mitt hittepårecept den gången då jag får dem perfekta. Och så som jag vill ha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s