Vintage and kitchen

Idag har jag inte gjort något annat extra än tränat och fixat på loppisbordet. Jag vet inte om jag berättat detta förut, men jag är en riktig second-hand tönt. Och lopptorg är min favoritbutik. Dels för att det är billigt, dels för att det är mycket mer ekologiskt och dels för att jag verkligen gillar gamla saker. Vintage saker, eller saker som ser gammaldags ut. 

I mitt framtida hem kommer köket vara mitt favoritställe, kommer säkert sätta mest tid på att inreda det. Har redan planer och visioner, det ska bli ljust, mysigt, gammaldags med massvis av turkosa saker. Turkos är ju min favoritfärg. 

Här är några favoritbilder från min pinterest. 

   

       

De som känner mej vet att jag inte kan hålla ett rum städigt ens i 5 minuter, men jag hoppas att det för min och alla andras skull ändrar när jag skaffar en egen lägenhet, haha! Tycker ändå att ett hus gärna kan få vara hemtrevligt stökigt, gillar inte så hemskt mycket väldigt tomma, kritvita och totalt rena rum. Det känns lite opersonligt kanske. 

Min stil är sån som den nu är, och jag vill gärna avspegla det i hemmet. Ända sen högstadiet har jag längtat till den stund jag får inreda mitt eget hus, och speciellt köket. Har samlat på tallrikar, skålar och kökstillbehör sen jag var 10? Och de är nu i mina skåp och bara väntar på att användas. Ååh :’)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s