Fina vänner

Idag har jag haft en stressig jobbdag, usch. Men det blev bättre mot kvällen, för Amanda har varit här. Vi gick ut och gå, badade bastu och har suttit och pratat och skrattat hela kvällen, alltid lika roligt att umgås med henne :’) 

Imorgon har jag min sista jobbdag på Stefans. Har nog inte skrivit att jag sagt upp mig.. Men har alltså fått heltidsjobb på Rongo, som är ett drömjobbställe för mig. Börjar nästa onsdag, såå spännande. Efter jobbet har vi bandträning, kulkul! Och sen ska vi vara här hemma med alla mina fina flickor, och laga pizza och ha myskväll. Kommer bli så roligt. 

Tänkte att jag kunde laga ett litet inlägg om dem nu, i brist på annat. 

Jag har alltså 5 väldigt nära vänner, alltså ”flickorna” jag alltid skriver om. Alla är gamla barndomsvänner till mig och vissa har jag känt sen jag var tre år. Och vi har sedan höstadiets början hängt ihop som en liten, mysig grupp. För vi har alltid gått i samma skola, oftast på samma klass förutom i gymnasiet då Amanda inte följde med till Bogy. 

 

Dessa tjejer vet allt om mig, de är alltid där och vi har alltid roligt tillsammans. Då som jag åkte iväg till Australien ställde de till med världens finaste avsked(ning)sfest. Då när jag gjorde slut med Janne gav de mig presenter, ett gulligt kort och mitt favoritgodis. De stöttar alltid.  Vi finns där för varandra. 

I höst kommer säkert de flesta av oss gå skilda vägar, på resor, studier och andra äventyr, och det gör mig ledsen. Att ha haft dem vid min sida under alla år, i bra och dåliga stunder, det blir nog svårt att vara utan. Men vi har ju en hel vår och en hel sommar på oss att mysa, festa och ha det bäst. 

Tack för att ni e så fina<3 käraste lehmäjengi. 

En reaktion på ”Fina vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s