Stress

Rubriken beskriver min vecka. Och förra veckan. Alltså åh, hur saker kan gå fel. Är stressad av det mesta nu, och har helt för mycket i tankarna. Har sovit dåligt: somnar aldrig, vaknar mitt i natten, vaknar tidigt på morgonen alldeles klarvaken och kan inte somna om. Äter dåligt, idag var jag 10 timmar nästan utan mat(hann inte äta), och när jag äter mår jag illa. Alltså vad har jag för fel? Väldigt mycket saker är stressande nu, som det att skolorna inte tar emot min ansökan, jag jobbar dag och kväll, skjuter upp viktiga saker plus en hel massa annat som gör mig ledsen. 

Det goda är att den gamla Hanna skulle ha gett sig för länge sen. Men jag är nu en mer positiv, optimistisk människa. Låter kanske löjligt, men vid varje negativ sak tänker jag tre positiva tankar. Det hjälper. dessutom har jag en hel del fina saker som händer också. Och så har jag alltid gymmet att avreagera mig i, haha. Har boxat ut en hel del känslor kan jag säga. 

Idag var ändå till största delen en fin dag. Tillbringade förmiddagen hos Ida, vi åt morgonmål och promenerade säkert en timme i skogen med hundarna. Jätteroligt att vara med Ida, länge sen sist. 

   

Städade rummet och såg den här hänga på spegelkanten. Min syster gick För några år sedan någon sorts silverkurs och gjorde den åt mig. Alltså. Det där citatet betyder så himla mycket för mig, för det påminner om så många saker i mitt liv. Man ska aldrig sluta tro att allt blir bra. För det blir det nog (: 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s