Tired

Har ett fint veckoslut bakom mig än en gång. Idag hade jag världens lugnaste jobbdag, gick bara runt o städade överallt då det var så få kunder på cafét. Skönt ju! När jag kom hem hade vi födelsedagsmiddag och kaffe då min bror fyller år om ett par dagar. Hela familjen var samlad, och mommo och moster+markus kom senare. Vi åt en otroligt god kaka som Emilia bakat, tror det blir den jag ska bjuda på när det är studentkalas. 

Bokade nyss flyg, till Köpenhamn nästa söndag. Tar därifrån tåg till Malmö (tar bara 20 minuter) och sover där två nätter, och sedan en natt i Köpenhamn. Eller så är planen för tillfället i alla fall. 

Är ju så himla nervös över hela inträdesprovet, när jag är så oförberedd som man kan bli… Men en resa är ju alltid roligt, och Köpenhamn är en så fin stad! Åker ju dit alldeles ensam, men har jag klarat 6 veckor själv i Australien så ska nog den här resan också gå bra, kan man tycka 🙂 

Imorgon har jag jobb från 9-halv 5. Hoppas jag orkar, har i nån vecka varit väldigt yr och svag av någon orsak… Ush. Efter det far jag till Sofia för att öva några sånger, vi har uppträdande på lördag. 

Nu ska jag snart sova, är så väldans trött, men tror jag borde läsa lite musikteori först..om jag orkar. 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s