She ran away in her sleep

Var en tid sen jag skrev senast. På lördag hade jag ett uppträdande på en födelsedagsfest i stan, sen var det dags för bio med flickorna. Vi såg Pitch perfect 2, och gud va bra den var! Skrattade och ville sjunga och dansa med, men man var ju bland en hel del andra människor som inte skulle uppskattat det så..:D Efter det blev det mys hos Amanda, vi satt som vanligt på hennes säng och talade och hade det skönt. 

Söndag var det dop för min lilla kusin, tog en hel del bilder med systemkameran så lägger kanske upp dem. Dopet var på ett sjukt fint ställe, så gissar att bilderna blev bra. Sjöng där också. Idag blev det en snabb shoppingrunda med Amanda och Jelina, hittade en hel del faktiskt! Snabbsnabb träning och sen kaffe före kvällsturen på jobbet. 

Tränade ben på lördag och minns inte när jag senast haft sån hemsk träningsvärk… Blev gå baklänges i trappan idag efter jobbet för det tog så jävla-omfg- sjukt.. Som tur såg ingen mig hahhaha. Pinsamt. 

Deltog i en tävling där man kunde vinna en resa, man skulle designa ett eget semestervykort med text och bilder och filter osvosv. Här var mitt bidrag:

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s