Shopping film och musik

På onsdag åkte jag in till Itis för att hitta en studentklänning åt mig. Jaja sent ute, I know.. Och jag HITTADE EN! Tänker inte visa bild på den, lägger bild sen när jag tagit fina bilder på riktiga dagen, som bara är om en vecka, alltså vaa! Är så excited och det kommer bli så himla kul! 

Torsdag hade jag morgontur på jobbet, sen blev det mys med film, har påbörjat Pirates of the Caribbean maraton, för kanske femte gången(eller tionde). 

Idag har jag hängt med mina kära bändmedlemmar från typ 10-15. Vi har druckit kaffe x2, spelat, övat, talat, skrattat och fjantat oss. Så skönt att de är lika möra som jag haha 🙂 sen var det kvällsjobb och nu är jag så trött att jag inte vet var jag ska ta vägen.. 

  En härlig klänning från BikBok som följde med mig hem. OBS inte studentklänningen. Den här blir däremot perfekt till sommaren! ❤ finaste färgen

Maya vilar utanför när vi tränar. Vi övar alltid hemma hos oss då vi har ett skilt hus på gården med bla instrument. #musikfamilj

På tal om musik, kommer troligtvis missa i alla fall en del av eurovisionen på lördag, vi har keikka med bandet. Lite synd, har sett typ varje år sen jag var väldigtväldigt liten. Tradition ju. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s