Le gig

Igår hade jag en låååååååång dag. Först jobb från 10-17, sen sökte jag alla bandmedlemmar(förutom Emil som hade en annan keikka) och vi for hem till oss. Vi drack lite kaffe, övade och sen begav vi oss till Vessö där vi hade ett uppträdande på en 30-årsfest. Det var jätte jätte jätteroligt, med bra stämning. Vi var där från typ 7 till midnatt. Sista delen av keikkan var mest improviserat, alltså mina bändisar är alla så sjukt duktiga, I can’t even. 

Sen åkte vi upp till stan. Jag, Vicke och Moritz for till mäkkin för lite midnight-snack, var helt sjukt hungrig. Sen körde jag hem pojkarna och hann till och med se riktigt slutet av Eurovisionen. Alltså Sverige vann ju! Så jävla bra, precis som jag hoppats! Har varit besatt av Heroes ända sen jag hörde låten första gången och den är ju helt sjukt bra juuu. 

Somnade lite över 3 kanske, och denhär söndagsdagen har bara tillbringats vilande. Vi har sett hundra modern family delar och sen blev det en lite kortare bandövning här hemma. Imorgon ska jag öva med Ida, träna och jobba. Känner att jag har en litenliten början till förkylning så måste verkligen ta det lugnt! 

         

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s