SOMMARBLOGGLISTA

Det ekar tomt i huvudet på saker jag kan skriva om, så vi kör en somrig blogglista, alltid roligt!

Mina planer för sommaren: 

Äta jordgubbar, tillbringa lediga sköna dagar med att sola och läsa böcker, hänga med bästa vänner och andra fina personer, göra roadtrips, festa, träna, njuta, fylla år, mysa i solnedgången, uppleva nya saker och gärna träffa nya människor. 

Bästa sommarstället:

Svår fråga, men eftersom mina senaste 2-3 somrar varit rätt så fulla med jobb så har jag tagit vara på varje ledig dag här hemma. Så förknippar nog vårt hus plus tomt i Seitlax som ett bra sommarställe. 

Favoritsommarblomman:

Maskros är ett typiskt sommartecken enligt mig, men vår gräsmatta är äckligt överfull av dem så måste jag väl säga (Var tvungen att googla namnet) prästkrage. 

           

             ”Älskar, älskar inte…”

Här badar jag helst:

Har blivit rätt så tråkig, helst ska vattnet vara väldigt varmt innan jag vågar mig i. Men i havet nog. Helst en fin och supervarm och solig dag, i bra sällskap. 

Hur länge ska du vara ledig? 

Kommer jobba hela sommaren men har som tur(?) inte allt för mycket jobbturer. Kommer ha flera dagar lediga varje vecka, i alla fall juni månad. Det är verkligen skönt, har jobbat ända sen januari så jag tycker det blir bra. Minus förstås det att jag vill spara så mycket pengar som möjligt..

Vad ser du mest fram emot?

Mitt födelsedags/midsommarfirande kommer säkert bli kul. (Fyller år på midsommarafton). Sen bara det att stressa av och njutaaaaaah, sommar är ju min favoritårstid trots allt (:  

 Bild från min midsommar/födelsedagsfest här hemma förra året. Dans!

Vad kommer du köpa inför semestern? 

Nya ballerinaskor, shorts, andra sommarkläder, musikspelare till bilen(roadtrips yey) och solglasögon. 

Det här lyssnar jag på i sommar:

Allt från radion(x3m och nrj alltså), och mina bästa spellistor på Spotify. Heter hannalonnroos där, och ni kan gärna följa och lyssna på mina listor. Gjorde nyss en lista som heter SUMMER, och här är några av favoriterna därifrån:

 De här kommer spelas på repeeat, speciellt när jag kör bil. 

Favoritsommardoft:

Kommer dra till med nyklippt gräs, jordgubbar och grillmat. 

Hur kommer du göra dig illa?

Dålig fråga. Kommer förhoppningsvis, som alla somrar tidigare klara mig undan med endast några myggbett. 

Vad oroar du dig för?

Att vädret ska vara lika dåligt som nu(blåsigt, regn) och att sommaren ska vara förbi innan den börjat. Och att jag inte hinner träffa alla så mycket som jag vill. 

Hur kommer du minnas din semester i September?

Kan glatt säga att min semester BÖRJAR först i september, wihuu! Kommer ta ledigt från jobbet och åka iväg på en härlig interrail i Europa med Ida. I fyra veckor!

Den ultimata sommardagen? 

Jag vaknar typ 9(obs, utvilad!) och myser lite extra i sängen en stund. Stiger upp, äter morgonmål(mammas nybakta semlor, färska jordgubbar, hallon och blåbär direkt från vår gård, kaffe, citronvatten och smoothie. Eh, eat til you drop, eller? Sen blir det en promenad med Maya till stranden. Det är ju förstås över 30 grader ute. Sen njuter jag och vilar och solar tills jag träffar flickorna nånstans. Vi lagar grillmat och skålar med skumppa. Vi spelar lite spel också, typ beermölkky eller beerpong och varför inte flip the cup. *Aussieflashback*. Sen far vi opp till stan för lite mer häng nånstans och vi träffar andra fina vänner och dansar tills solen går upp igen. 

  Många bilder av somrar från typ 2012-> (bara för att jag inte har andra bilder här på ipaden). 

Hoppas verkligen på en härlig sommar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s