Inköp

Har hunnit med en del shopping de senaste dagarna. Igår var jag ledig från jobbet och gick på stan en ganska lång stund. Först köpte jag en FM-sändare till bilen, så jag kan koppla telefonen till bilradion och höra på mina egna spellistor. Bäst! Hade en sån förra året men den gick sönder. Hoppas på att den här håller ihop… 

Använde upp mitt ena Sokos presentkort på lite skönhetsgrejor, småsaker som fuktkrämer osv. Men också en hårmask jag haft förut=väldigt bra. Och ett värmeskyddande spray som tydligen gör så frisyren håller tills tvätt. Prövade det idag och lockade håret så vi får se om lockarna håller imorgon också. Hoppas. Sen gick jag lite i klädbutiker, men hittade inget. Efter det blev det bio. Vi såg på Get hard, rolig film!

Idag hade jag en lång och skön sovmorgon, och sen gick jag en stund på loppis, hittade några saker faktiskt (: hade sedan kvällsjobb och sen har Amanda varit här en stund, men vi har båda jobb imorgon så hon var inte så länge. Jag börjar klockan 7, suck. Efter jobbet blir det en snabb sväng till itäkeskus tror jag, men hinner inte shoppa så länge när butikerna stänger så tidigt. Typiskt… Far eventuellt en sväng ner till Tirmo och dansa lite, men jag gissar att jag kommer vara svintrött så får se om jag orkar. Min förkylning har i alla fall börjat ge sig lite, har inte ännu vågat träna ifall den skulle komma tillbaka men snart så! 

  
  

2 reaktioner på ”Inköp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s