Tukkufitness

Idag gjorde jag en sak som jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag har beställt hem proteinpulver från fitnesstukku. Say whaat.. Jag har egentligen under alla år jag har tränat varit emot alla proteintillskott. Dels för att det är ganska så onödigt om man äter tillräckligt med vanlig mat under dagen, då kroppen bara tar upp en viss mängd protein åt gången. Men till största del för att det har blivit helt för hypat. Hälften av alla flickor går runt med en rosa shaker i väskan och alla små pojkar skopar i sig pulver. Huu, jag ryser av tanken. Jag menar förstås de som kanske tränar någon gång i veckan men ändå vill visa upp att dom minsann är så #fitness. Och dessutom tycker jag det blivit överdrivet marknadsfört, alla butiker utnyttjar till fullt att proteinpulver blivit en sån trend. Haha, min inre hipster kommer nog ut emellanåt.. Sen har jag också velat visa att det minsann går att bli stark och tränad utan några tillskott. Vissa anser ju att man måste ta protskuuu. Ghaad. 

Nåja, det var egentligen min syster som övertalade mig. Eller det behövdes inte en så lång övertalning, jag kan erkänna att jag nog i flera månader funderat på att klicka hem lite, bara för att jag ätit rätt dåligt, jobbat mycket och periodvis tränar 5-6 gånger i veckan. Mest det att jag inte ätit tillräckligt vardagsmat osv. Och en proteinshake är väldigt bra mellanmål då det mättar osvosvosv. 

 
Det här är en sak som jag skulle kunna diskutera länge o väl.  Vad tycker ni? Har ni tagit proteintillskott, funkade det? Eller tycker ni det är överskattat? 

Jag är i allafall spänd att se om det blir någon märkbar skillnad, lovar skriva inlägg om det isåfall. Hade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s