SOMMARLOV

Idag var första dagen på min loma, min semester alltså. Får betalt för att stanna hemma, hur härligt. Speciellt när solen skiner och vädret är braaaa! På lördag ska jag tyvärr tillbaka till jobbet dock.. 

Idag har jag fortsatt banda i studion, på projektet jag sysslar med, kan kanske skriva lite mer om det i ett annat inlägg. Sen var det gymträning, körde hem och sola, sen blev det länk på Jonasbacken. Mycket myggor men det var roligt. Har egentligen bara sett på svenska hollywoodfruar sen det. Ska försöka lägga mig i tid så jag vaknar innan hela dagen är över i alla fall. Inga planer förutom träning och solande men får se vad jag hittar på. Har ju inte bloggat på evigheter ju, men inget extra har väl egentligen hänt? Har tränat en del, jobbat, myst, sett på film, haft uppträdande, varit utomhus, hmh. Men det känns som att sommaren typ börjat nu. 

Däremot börjar alla få besked av skolorna om studieplatser, jag borde få mitt besked i mitten av Juli, lite väntan ännu. Blev lite småavundsjuk när min vän Jelina börjar sitt studieliv i Åbo i höst(supergrattis förresten), och får börja med det livet, inreda en egen lägenhet, ny studieplats, nya vänner osv. Men det kommer nog till mig också någon dag. Nästa år förhoppningsvis. Skulle bara vara bra att fundera ut vad man vill med livet förstås haha:) Men resa står överst på listan, sen får vi se.

 

Älskar mina byxor från BikBok! Så somriga och SKÖNA. Och min nya träningsväska jag fick till födelsedagen är så fin och bra!:)   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s