Sommarshopping

Den här veckan har varit mycket bättre än de tidigare. Vädret har varit bra, jag har varit ledig, och har hunnit göra en hel del. På tisdag blev det en loppisrunda med Jelina, först traskade vi runt i gamla stan, i de små, söta butikerna. Sen besökte vi två loppisar, och jag hittade en klänning, en skjorta, en långärmad tröja och en svart jumpsuit som jag länge velat ha. Är väldigt nöjd med mina fynd! Efter butikerna åt vi på picnic och sen for jag och träna. Åkte sedan hem via och äta innan jag körde ner till Ida. Vi satt på kaffe där med Jelina oxå, talade en stund, och åkte sen till Fine som hade födelsedag. Jag fick träffa hennes supersöta kattunge Melvin, jag smälter så sööt!

   


  Jag tål egentligen inte snapchat så hemskt mycket, men använder det ibland. Som tex då jag tyckte Rudy liknade ”this is dog”-hunden. 

Onsdagen blev det shoppingdag i Jumbo med Amanda plus pojkarna. Hittade inte det jag behövde (jeans x2 och shorts) men är rätt nöjd ändå (: hade roligt, och vi hann göra ett besök till Ikea innan de stängde, så jag fick hem några glas. 

    

Idag har jag också haft en skön dag, med bandande, solande och teater. Kan skriva mer om det senare. Godnatt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s