NEW YORK AND FLORIDA 2012

Håller för tillfället på att säkerhetskopiera telefonen, så jag ska kunna pröva återställa den. Min kära 4a är nu nästan 5 år gammal, och har funkat väldigt bra fram till början av det här året. Så ska ge det en sista chans nu, men är sedan tvungen att köpa ny om den inte blir snabbare. 

Nåja, medan bilderna kopierades och jag hade igång datorn för en gångs skull passade jag på att gå igenom lite gamla bilder. Stötte på bilderna från USA-resan jag gjorde med mamma, pappa och Amanda för.. 3,5 år sen? Fick ett rejält gott skratt, vi tog en hel del megapinsamma bilder, (hallå, vi var 14), som aldrig ska visas offentligt. Men kan ta en liten bildbomb från de mer ”ok” bilderna, hahha. 

   

    
    
I en vecka bodde vi i centrum av New York, Manhattan. Vi gjorde turistiga saker, så som man ska, och utforskade staden. New York var en otroligt härlig stad, och ska definitivt dit igen! 

    
   

  
Följande vecka var vi i Florida, vi bodde i Fort Lauderdale, men körde runt och gjorde lite utflykter om dagarna, bland annat till Miami och olika köpcenter. Vi hade en härlig utsikt från balkongen, då vårt rum var precis vid stranden. Vi bodde i en egen lägenhet, vilket var jätteskönt. 

Hit vill jag också tillbaka! Eller i allafall till Miami, då det känns att det kanske är lättare att förflytta sig utan bil där. Fast, i Usa ska man nog ändå helst ha bil, långa avstånd och dålig kollektiv trafik. 

Den här resan är nog en av den roligaste jag gjort, och det beror ju nog på sällskapet. Jag vet ingen som jag skrattar lika mycket med som Amanda haha, alltid lika roligt. Nu på fredag tar vi ju en weekendresa till Stockholm tillsammans! Ska bli jättekul! (: 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s