How deep is your love

Ett till musiktips kommer här i brist på annat. För ett par dagar sen kom Calvin Harris nyaste låt How deep is your love ut, och jag har spelat den på repeat hela dagen. Chill sommarmusik, gillade den genast. 

Har som jag tidigare sagt börjat höra mest på House musik. Eller den moderna housen då, ofta med någon sorts text. Mina favoriter är Tiesto, David Guetta, Calvin Harris, Dmitri Vegas och förstås Avicii. De populäraste så att säga. 

House är perfekt träningsmusik, eller musik att höra på om man vill ha mer energi och bli piggare, enligt mig alltså. Får alltid sån dansfeelis, hahha. 

På tal om träning. Kollade igenom telefonen och har nu några före-och-efter bilder av mig i gymmet. Man borde helt klart ta fler bilder, med likadant ljus och pose och kläder etc, för att se sina framsteg osv. De här bilderna är dåliga men de får väl duga. Klippte ihop lite collage. Bara för att. 

   
Bild 1 är från sommaren 2014. Bild två nästan exakt ett år senare. Ser mest skillnad på benen, men överlag är jag inte lika spinkig mera, vilket väl nog endast är positivt. Sen är jag ju mycket starkare än jag varit förstås. 

 

Lite fler bilder. Ät ungefär samma tidpunkter på de två nedersta också. 

Jag är nöjd med hur jag har utvecklats. Har i över 1,5 år gått regelbundet på gym, dvs försökt gå 2-4ggr i veckan. Har också tidigare haft gymkort men det var bara ett halvår, därimellan var det paus ungefär ett halvt år innan jag började ordentligt igen. 

Det jag skulle kuna bättra nu är att ta tag i löpningen och börja stretcha/yoga mer igen. (: mål!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s