THAT WANDERLUST THO

Sorrysorrysorry. Det här med regelbunden uppdatering är inte min starkaste sida. Har hänt en massa trevliga saker, får se om jag orkar göra inlägg. Meeeen, ärligt sagt så har största delen av min vardag gått ut på att jobba. Har jobb nästan varje dag nu när jag är ”förman”. Hehe, det är jag ju inte egentligen, men känns ju lite roligt att säga så ändå. Har rätt mycket ansvar, vilket jag bara tycker är kul. 

Mitt resande mellanår börjar närma sig. Är jag redo? Nej! Vet jag vart jag ska? Neeej, inte egentligen. Men jag har ideer, lite drömmar och några aningar om vad jag vill se och göra, och har faktiskt börjat ta tag i planeringen lite mer. Då vi var i Sverige förra veckoslutet. (Justejo jag var där med Amanda och det var hur kul som helst!) så hittade jag en perfektvärldensfinaste backpack, plus lite andra smågrejer som fiberhandduk, ihopfällbar ryggsäck och reselakan. Så egentligen har jag nästan allt inför resan. Förutom en reseplan då. Haha. 

Men jag och Ida har äntligen bokat vårt global-pass till vår Europa interrail. En månad kommer vi vara tågluffare. CAN’T WAIT! Och jag kan säga att jag älskar känslan av att boka en Enkelbiljett till något ställe. ÄVENTYR!

Gjorde ett litet collage på mina mellanårsplaner. Lite ställen jag vill och kommer se, plus inspirationsbilder

  
7 månader. Minst 4 världsdelar. Över 20 länder. Och en liten äventyrlig resenär(jag). 

Hur ska jag våga? Huhu, det är väl bara att göra det, som vanligt. Kommer säkert transformera bloggen till en reseblogg under de månaderna jag är borta. September-april. Åhgud blir pirrig bara jag tänker på det! Nu ska jag sova. Ha det gott! 

En reaktion på ”THAT WANDERLUST THO

  1. Det blir säkert jätte spännande å kul me allt resande:) När har du tänkt spela in en ny sång till din yt-kanal? Hur blev det med gabriellas sång?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s