TIO SAKER

Liten lista på saker ni kanske inte visste om mig. 

1. Jag är rädd för att vara under vatten. Och hur i hela världen vågade jag då surfa, dyka och snorkla i Australien? Är väldigtväldigt stolt över mig själv, att jag trotsade mina rädslor. Och det var ju SÅ VÄRT! Lite synd bara att jag var så rädd för de större vågorna under lektionerna, för då jag berättade det för min surflärare sa han: ”That’s too bad, you would be an awesome surfer!”  Tex för att min pop-up på bräden var ”perfect”, och jag har rätt bra balans osvosv                                              *inteförattskrytahaha

  
(Ser ut som att jag håller balansen med hjälp av fingrarna..:D) 

2. Jag älskar doften av rengöringsmedel. Tvättmedel, rengöring, diskmedel, och alla sprayflaskor och putsmedel. Skulle kunna lukta på det i evigheter. Jo konstig jag vet..

3. Min favoritfärg är turkos och ljusblå, vilket säkert de flesta redan märkt. Är lite rädd att min framtida kök kommer vara 50 shades of turquoise. Men det är okej, för där kommer jag ha den här finaste bakmaskinen. 

  

4. Har 6 stora klädskåp i mitt rum, alla fulla med kläder. Fasar för den dan då jag ska flytta..

5. Jag är en sommarmänniska. Avskyr allt som heter vinter, kallt, grått och deprimerande. Eller, jag vet att våra årstider har sin charm om man en längre tid är utan dem, men har haft helt för mycket grått i mitt liv hittills med tanke på att Finlands sommardagar seriöst varar högst ett par veckor. För att inte tala om den här sommaren… 

6. Jag har ett väldigt kort tålamod. Eller har svårt att hålla intresse för saker under en längre tid. Tröttnar genast på det mesta. Skola, jobb, mål, hobbyn. Väldigt dålig egenskap, jag vet. 

7. Jag är träningsberoende. Vilket å andra sidan är en av de bättre egenskaperna. Alltså nej, jag är inte träningsgalen, och klarar mig lätt att slappa och äta onyttiga godsaker en lång period utan att få ångest eller nåt sånt. Tycker bara träning är så kul och gillar verkligen gymmet. Och att springa på en strand. Typ bästa som finns. 

  
8. Är också sockerberoende. Har försökt väldigt länge att bli av med det problemet, men det är såå svårt! Älskar godis och choklad. Men gillar tex inte fyllkaka, cupcakes eller överhuvudtaget kakor som inte är av choklad, det är för sött. (Undantag kanelbulle, mums)

9. Jag klarar inte av att hålla städigt runt mig. Mitt rum är så gott som alltid ett bombnedslag, av någon orsak hamnar mina väskor och kläder alltid runt om i huset och saker tappas och blir bortgömda. Stackars mams. 

10. Jag har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. Vad vill jag studera, var vill jag bo, vad vill jag jobba med? Livskris på G här. Nä, jag stressar inte tills vidare, men hoppas ju förstås att jag har en lite klarare bild efter mitt mellanår. Dessutom tror jag att jag inte är den enda som funderar på det här, och allting löser nog sig. Jag har lite drömmar att följa i allafall. Huvudsaken är att man har roligt, är glad, och inte går och väntar på att livet ska börja. För det håller ju på som bäst. *deeeep* 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s