Senaste två

Nu har ännu en vecka gått förbi, tiden går bara snabbare och snabbare tycker jag, hinner knappt med! Mest har jag jobbat och tränat, och på lediga kvällar är man ofta så trött att det bara är skönt att slösurfa lite, och vila. Men några extra roliga saker har hänt de senaste två veckorna. 

– Förra lördagen var det bröllop i Pellinge, uppträdande alltså. Trevligt. 

– Sen körde jag iväg till Illby på sommarfest, träffade en hel del vänner o bekanta. Roligt att se personer man inte vanligtvis träffar, speciellt när man tänker att det kan vara sista gången på väldigt länge. 

– Igår hade vi myskväll i Vålax. Talade lite, och hade trevligt.  Plus så gosade jag med massa hundar.

   

 Bild före och efter håret var fixat. Jag har ju färgat lite skarpare ombre. Är väldigt nöjd, tycker det är fin färg, speciellt på senare tiden då toningen blekts lite och inte är för dramatisk och sånt (: 

Men guud, har ingenting annat hänt? Haha, blir ju lite fundersam, vart har min sommar tagit vägen? Nå, jag har två superroliga veckoslut att se fram emot. Nästa fredag är det Ledinkonsert i Borgå med flickorna, och dagen efter har jag två uppträdanden. En vigsel på dagen, och fest på kvällen med bandet. Kommer va kul! Veckoslutet efter det blir det roadtrip till Åbo, för att ha inflyttningsfest för tre av mina bästa vänner som fått egna fina lägenheter, och tillika också avskedningsfest för mig och Amanda, som kommer äventyra på var sitt håll från September framåt. Kommer bli ett bra veckoslut har jag på känn, och det är eventuellt sista gången på.. 8-9 månader(?)som vi alla flickor kommer vara samlade. Åh, vilken hemsk tanke.. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s