Ny header

Det börjar kännas att resan närmar sig steg för steg. Fick idag mitt interrailpass på posten! Men är lite irriterad då jag först fick ett brev som inte var adresserat till mig, utan till någon helt annan som bor i Borgå. Brevet var skickat från Estland, och jag funderade länge att vem skickar mig nåt från Estland? Sen gick det upp för mig att jag fått någon annans post, gick in tillbaka till postkontoret och sa att ”det här brevet skulle nog inte till mig…”  Tog ett par minuter innan jag sedan fick mitt riktiga kuvert, med mitt 460 euro värda interrailpass.. Alltså skulle jag inte gått in igen skulle passet ju skickats tillbaka och jag skulle varit utan det.. Eller ännu värre, att någon annan skulle fått det, och behållit det… Man blir så arg på systemet ibland, och rädd, det där kan ju tydligen hända när som helst. 

Nå, goda nyheterna är ju att jag har passet i säkert förvar, och idag har jag också betalat volontäravgiften, så nu har jag det avklarat! Måste bara fixa visum och flygbiljett från Delhi till Bangkok så är jag all set för min första månad sen i oktober. 

Såg ni att jag fixat ny design på bloggen? Det kommer nog inte vara den slutgiltiga, men är lite skönt med omväxling. Den jag haft nu (i ett år) var ju bara en testheader när jag skapade bloggen, men är man lat så är man. Känns bra att byta, och det passar mer in på resebloggs-tema. Ändringar ska förstås göras, och kommer säkert sätta en annan bild och text till headern och profilbilden, men det får duga tills jag har tid igen. 

Blev en lång dag, bandmedlemmarna for nyss hem, vi hade en kvällsövning. Imorgon är det återigen väckning 05.20, måste kämpa påå, bara tre veckor kvar av jobbet!! 

  
Bilden är tagen från Whitsundays i Australien, seriöst det vackraste stället jag varit på hittills. Nästan ett år sedan jag gjorde den resan, härliga tider<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s