FAINT

Idag var jag ledig från jobbet, så skönt. Hade ju en väldig tur med vädret också! Men tyvärr fick jag inte sova ut, då jag klockan 8 skulle köra upp till stan för att ta vaccin. Länge sen jag fick spruta, tror det senast var i högstadiet. Har aldrig haft rädsla för sprutor, men har en enorm fobi för att ta blodprov(senast jag tog blodprov svimmade jag).. Och tydligen har jag blivit ännu värre, för efter att jag fick min spruta idag, som förövrigt inte ens tog så värst sjukt, så kände jag hur illamåendet började krypa fram. Började toksvettas medan jag frös, och min puls var väldigt låg och jag kände mig så svag. Blev till slut att ligga i 10 minuter på en säng i rummet.. Jag ser inte fram emot de tre följande sprutorna. Det är alltså Hepatit A och B som jag måste ta inför resan, då jag kommer resa runt i Asien och Sydamerika. 

Idag har jag också varit till en naprapat, väldigt skönt att få ryggen knaxad, ska dit på fredag igen. Vill kolla upp alla mina krämpor(spänningshuvudvärk, spänningar i käke, nacke och axlar, ont i mellersta ryggen då jag bär på väskor, sjukt vid knäna och så har jag i ett års tid haft några sjuka punkter i nedre ryggen. Ska bli skönt att få dem checkade innan jag far på långresa och bär på en tung resväska. 

På kvällen tog jag Maya med mig till Ida. Vi åt tortillas, talade(bland annat om vår interrail, som är snart! Yey!) och sen gick vi en timme med hundarna i skogen.    

  
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s