ZELMERLÖW, LEDIN OCH BRÖLLOP

Hela förra veckan var full av program, och hade ett ännu fullare veckoslut. Massor att göra, men oj så roligt jag haft! 

fredag hade jag morgontur, efter jobbet handlade jag och åkte hem för att laga mat. Sen började jag göra mig i ordning, och lite över 7 sökte flickorna mig och vi åkte upp till stan. Det var nämligen dags för konsert! Först ute var Måns Zelmerlöw, som var jättebra! Vi slapp ända fram till typ tredje raden och såg väldigt bra till scen. Alla hans sånger var inte bekanta men det störde inte igentligen. Huvudakten var ju naturligtvis Heroes, som är så sjukt bra, sjöng ju den på vår studentdimission också.  

 
  
Senare kom Tomas Ledin in på scenen. Då hade det strömmat ännu fler människor in och man slapp knappt förbi när man ville gå lite närmare. Han var bra på scenen precis som man gissat, och alla hade bra stämning! Jag hade själv lite festivalfeelis, och det var härligt att konserten var utomhus. Stjärnhimmeln var så fin. Älskar stjärnor! (Har faktiskt legat ute på vår balkong två kvällar i rad under täcket och sett på stjärnor. Så mysigt haha). Kom in på sidospår nu, huvudpunkten för fredagen var ändå att få hänga med mina fina tjejer.    

   

lördag var det musikdags. På förmiddagen hade vi övning i lokalen med bandet, efter det gjordejag mig klar för vigsel i domkyrkan. Hem och vända, och på kvällen var det bröllopsfest. Uppträdandet gick väldigt bra, och vi spelade nästan 40 låtar och jag var hemma mitt i natten. Hade jätteroligt som vanligt med bandet, de är såna bra filurer (:         

  
Var lite småstolt att jag fixade håruppsättningen på 10 minuter, utan spegel. Så det skulle förevigas. Hade på min klänning från Sydney, så fin!  Ser ni btw dat yoghurt nam. 

Söndag var det dags att bära musikgrejorna hem igen, jag körde släpkärran båda vägarna(ochdetgickbra). Sen var det bandning, hihi hemligt projekt. Till kvällen hade jag köpt lösgodis och myste vid en film. Såg American Heist, helt okejbra film! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s