SJUK

Så har jag då gått och förvärrat min förkylning.. Redan för en vecka sen kände jag ju mig sjuk, och efter veckoslutet då jag var igång hela tiden blev det bara värre. Har nu fått fyra dagar sjukledigt från jobbet, vilket inte är roligt, då det var min sista vecka ju! Kan kanske vara en dag på jobb, får se. 

Hos läkaren idag fick jag rådet att börja en antibiotikakur om inte förkylningen släpper. Alltså vaah, hur kan jag blivit sjuk? Igår hade jag mardrömmarnas mardrömssjuk-scenario, då jag hade tilltäppta halsgångar och det var tungt att dra efter andan, speciellt när jag hostade. Var livrädd att det skulle förvärras och jag skulle dö. Okej, jag överdriver som vanligt, men har ju trots allt fobi för att drunkna och bli utan luft liksom..:D

Som tur känns det aningen bättre idag, men ligger ändå under täcket med hosta och feber. Har i allafall betalat lite räkningar och tänkte skriva en packningslista inför resan. Omg vi far om EXAKT en vecka, jag hänger inte meed?!?!

Imorgon borde jag gå till Sonera för att ändra mitt abonnemang, skriva en kolumn, städa rummet, tvätta kläder, men framförallt bli frisk! Skriver kanske ett blogginlägg om Åbo veckoslutet, som var såå braa! ❤ 

Nu ska jag kolla film. Det bästa med att vara sjuk är att det är okej att bara ligga i sängen, äta något gott och se en bradålig B-film med massor av high schooldrama. 

 
Som den här, som jag redan sett två gånger förut. Hihi.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s