Från hela världen

Åååh, på tisdag åker vi!! kan inte förstå det! Men mina kläder är tvättade och imorgon ska jag packa min ryggsäck. Skulle kanske också vara bra att boka första hostelnatten också, haha. 

Hostel, jag har saknat dig! Även om du ibland tvingar mig sova i samma rum som 4-10 andra personer, dela badrum och dusch med typ 20 personer, använda samma kök, tallrikar och kastruller som 50 andra så saknar jag dig. Jag har så många bra minnen från min tid i Australien, och därför känns vandrarhemmen så välbekanta och ger på något sätt en liten trygghetskänsla. Vet inte varför. 

Och jag har saknat det att man träffar människor från alla sidor av jorden. Alltså alla sidor. På en och samma resa har jag blivit vän med tyskar, varit på barkväll med amerikaner, sjungit med kanadensare, gått på stan med britter, spelat spel med danskar, åkt bil med fransyskor, träffat personer från alla kontinenter – och alla har haft en egen historia. Så många intressanta människor, som lärt mig så mycket. Det är det jag saknat. Att sitta i en soffa och börja småprata med personen bredvid, träffa någon men genast få en känsla av att man länge varit vänner, utbyta lärdomar, lära varandra sitt ursprungsspråk, skratta, filosofera om allt och inget, simma, se på stjärnor, dansa, och känna att livet är bäst. 

Att jag får uppleva allt det här på nytt gör mig så glad. Jo, jag kommer sakna min säng, Och alla andra bekvämligheter jag har nu, men de upplevelserna jag får är värt allt! Och dessutom kommer jag resa tillsammans med bästa Ida! Alltså det finns få personer som kan få mig att skratta som en galning, men Ida är en av dem. Vi kommer ha så roligt! Bara en dag kvar!! 

  
Såg seriöst igenom heela min telefon, men den här var den enda normala bilden på bara mig och Ida jag hittade. Varningsignaler någon?:D vi kan inte ta en bild med normala miner. Kommer bli en resa med många mindre vackra bilder tror jag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s