Ma weekend

Der här veckoslutet gick snabbt. På fredagen hade jag min allra allra allra sista jobbdag på Picnic, oh så sorgligt! Hoppas verkligen jag får komma tillbaka på våren, men vet inte ännu.. Kvällen gick mest åt till att tvätta kläder, städa och planera resan. Hann väl se nån film där i ett skede. A justdet, skrev en kolumn som kommer i Östnyland nästa fredag, och printade lite bilder och sångtexter och så vidare  

På lördag var det bröllopsuppträdande i Pernå kyrka, jättefint ställe! Sångerna for bra, trots att halsen var lite krasslig. Är nöjd i allafall, och speciellt nöjd med håret. När har jag blivit så här skicklig på att sätta upp håret på 10 minuter och utan spegel? Hmm, bra sak att kunna visst. Efter uppträdandet kom några av flickorna hit en liten stund, då det var sista gången jag ser Jelina och Fine på en låång tid tror jag. Amanda kör oss till flygfältet på tisdag, men hon åker ju iväg som au pair innan jag hinner komma hem igen så vettefan när jag ser henne igen. Uääääh 😦 lite senare kom Matte ner, och idag var ju också sista dagen jag såg honom för några veckor framåt. Downside med att resa – allt man lämnar kvar här hemma. 

Idag har jag sysslat med lite musikgrejor, och sen bara myst och sett på modern family. Som tur har min förkylning gett med sig så jag mår mycket bättre! Ska väl ta och sova nu så jag kan ha väckning relativt tidigt imorgon. Ska packa, handla det sista och om jag vågar – TRÄNA! Efter 2 veckor sjukpaus, ush så länge. 

   
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s