LONDON

(Inlägget skrevs redan på onsdag, men eftersom nätet slutade fungera vet jag inte om texten tedan publicerats på bloglovin fast utan bilder. Nå, nytt försök: )

Nu har det gått två dagar in på vår interrailresa, och vi har varit i London! Vi har gått omkring. Och jag menar verkligen gått, i fleraflera timmar. Sett sevärdheter, och alla vackra byggnader och gamla hus, gått på shoppinggatan och bland små mysiga kvarter. 

Igår på kvällen blev vi ett gäng på 9 personer som tog bussen till centrum för att äta en av de godaste pizzorna någonsin. Det som var intressant var att nästan alla kom från olika länder: italien, sverige, tyskland, spanien, belgien.. Och vi fick tips på ställen att besöka, mat att äta och saker att göra på vissa av ställena vi kommer besöka. Dessutom en liten guide på vad italienarnas handrörelser betyder, de är ju kända för att använda hela kroppen när de talar. (I motsats till finländare alltså). 

Nu är vi på nattbussen påväg till Paris. Jag är så peppad på det, då jag alltid velat besöka Paris. Dessutom kommer vi pröva på couchsurfing, spännande att få se hur det är. 

Vädret har hittills varit ok, lite regnigt, mycket molnigt och en skymt av sol emellanåt. Hoppas på varmt väder imorgon! 

   
    
    
    
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s