NICE

Två dagar har vi nu tillbringat i Nice, södra frankrike. Jag har varit där tidigare och visst var där lika fint. Första dagen var vi bara jättetrötta och hungriga, så det var lite synd. Men vi gick runt på de mysiga gatorna, och upp på berget/kullen där man har utsikt över hela staden. Fint! 
På kvällen lagade vi mat, och la oss tidigt. Eller Ida slockade tidigt på kvällen, och jag tog en kort promenad på stan. Vi var helt sluta efter dagarna tidigare. 

  


På fredagsmorgonen knöt jag skorna och begav mig ut på en joggingtur längs stranden. Det var jätteskönt, (fast jag inte har nån kondition kvar). Vi började sedan gå ut en sväng, mot stranden där vi låg och stekte några timmar. Verkligen stekte, jag blev helt röd i ansiktet.. Sedan åt vi lunch vid en fin fontän, gick lite i butiker, och hade det gott. 

   
 

Efter en glass satte vi oss med picknick vid stranden i solnedgången. På kvällen strövade vi runt på alla mysiga gator och tog sedan ett kvällsdopp. Stämningen var verkligen såå mysig! Gatumusikanter, glada människor och bergen runt staden lös upp. 

   
   

Halv 5 var det väckning och ett tåg(med utsikt över havet och mysiga byar hela tiden) tog oss till Italien. Det var dags för Rom! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s