JAG ÄR HEMMA

Jo, en månad har redan gått och jag sitter nu hemma vid vårt köksbord med citronvatten, en stor jordgubbssmoothie, nypressad apelsinsaft och ett äkta finländskt RÅGbröd. (Var är rågbröden i utlandet when u need them?!) Kommer äta så hälsosamt och regelbundet som möjligt nu de 10 dagarna jag är hemma, och jag bara måste träna! Har saknat det så mycket. 

Igår tog jag det lugnt som man ska. Fixade lite bilder, såg tre avsnitt av paradise hotel, och sen gjorde jag snabbspa åt mig, så nu är jag ren och fräsch och mina naglar är (för en gångs skull) fina. Innan jag skulle sova såg jag på dokumentären: Living on one dollar och shit vad bra den var! Den är bara en timme lång så ta nu den lilla tiden och se den! Finns på netflix. 

  
Den handlar om fyra amerikaner som i två månader ska försöka klara sig på samma summa som lokalbefolkningen i en liten by i Guatemala gör. Det vill säga ungefär en dollar till dagen. Så tragisk men ändå så viktig film. Jag kan fortfarande inte förstå att det är mindre än två veckor tills jag får se det där med egna ögon, och själv hjälpa dem och lära mig saker. (Om jag får mitt visum såattsäga) 

  I samma stund som jag närmade mig Finland kom också stress och ångest över mig. Har så mycket att fixa innan avresan, men jag får börja med de viktigaste sakerna och jag Måste hålla mig lugn. 

-fixa visum

-före det ska flygbiljett bokas

-före det helst måste jag tala med försäkringsbolaget

-köpa ny telefon helst på tori. Har någon läsare en begagnad iPhone 5s eller 6 till salu?? 

sista bilskedet

-köpa tillbehör inför resan, packa lite smartare denna gång

-hinna träffa alla vänner, och va me familjen före helst

-musikgrejor. Första idag och sen igen hela söndagen musikjobb. Är spänd på att få berätta vad det är jag hållit på med hela sommaren men kan inte än 🙂 

-Viktigast: PLANERA. Jag måste göra research om länderna jag ska till. Och vad man borde se, göra… Borde köpa guideböcker.. Tror jag beställer hem en idag..ooch såhär är mitt huvud konstant….igång…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s