Retreat in India

Opublicerat inlägg från förra veckan: 

Alltså. Jag bara njuter av varje sekund jag är här! På veckoslutet tog jag och den andra volontären Sofie det jättelugnt. Och att vara här känns som att va på ett retreat-ställe. Vi får mat tre gånger till dagen, och inte vilken mat som helst, utan världens godaste mat!!! Allt är vegetariskt, närodlat och mycket är egenproducerat. Familjen jag bor hos odlar sitt eget vete, mjölkar sina kor och köper färsk frukt från marknaden här intill. Det kan inte bli bättre, och maten är F.A.N.T.A.S.T.I.S.K! Det är meningen att bara ha matlgningslektion en gång i veckan, men vi har bett om att få varje dag haha! 

Alla går runt i mjuka, lösa kläder. Barfota i sanden. Människorna är avslappnade, absolut noll stress. Tempelmusiken spelar nästan dygnet runt, men jag har vant mig nu så det är nästan bara härligt. Kor, getter, kameler, hundar, ekorrar, och oxar promenerar utanför på vägen. 

Jag har gjort yoga i solnedgången, uppe på taket. Där är också det perfekta stället att sola på dagen. (Det är trots allt 37 grader så man orkar inte sola så länge.)

Jo, jag har det så bra här! Vill inte lämna. Internet har varit avstängt några dagar, men lovar uppdatera oftare! Men att ladda bilder tar ca. 100 år, så ha tålamod med mig:)

 
    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s