Goodbye India

För 28 dagar sedan stod jag på Helsingfors flygplats och väntade på planet som skulle ta mig till Indien. Jag kunde aldrig ana att jag inte längre skulle vara samma person jag var då. Mina fyra veckor som volontär har varit helt fantastiska och livsförändrande på så många sätt. Att upptäcka slummen och fattigdom på ett så nära håll är nog inte något man ofta får vara med om.  Alla barn i både Hathi Tiba och Banjara Basti har gett mig så mycket kärlek och glädje, och bara att inse vilka förhållande de lever under – och vilken tragisk framtid som väntar dem – är så otroligt hjärtskärande. INGET barn ska leva ett sånt liv, och de alla förtjänar en bättre framtid. 

 Jag är väldigt ledsen att behöva lämna Indien, men är ändå så otroligt tacksam över allt jag fått vara med om och lärt mig. Den här resan har varit den mest givande och viktiga resa jag gjort hittills och jag vill tacka Madan och hans familj som gjort min vistelse perfekt. Det känns verkligen som att jag lämnar ett andra hem. 

  Namaste ❤️

http://www.volontarindien.se

  
Jag ska ännu göra några inlägg med bilder så ni får se lite mer av galna Indien. Internet har bara varit så himla trögt..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s