sjuk

För tillfället ligger jag i sängen med ett magvirus i Bangkok. Så typiskt! Två andra jag umgicks med igår fick också samma symptom, så hoppas det går om.. Jag frågade, och de blev båda helt friska inom 24 timmar så håller tummarna! Inte kul att ligga och spy inte.. Meeen. Drumrolll pleeease. 

Jag är inte ensam! 

.. 

Min syster Frida och hennes bästis Tessa är med mig!! Wohoo! Så himla kul är det, och skönt att få tala äkta dialektfinlandssvenska, länge sen sist. 

Vi kommer vara i Bangkok till lördag, och sen åker vi ner till Bali(!!). Måste dock boka flygbiljett ur Bali så jag får ett visum till landet.. =morgondagens problem. 

Känns skönt att inte vara ensam sjuk, och vi har ett fint hotell på fjärde våningen med takpool. Kände för att lyxa lite! Bara 17 euro per natt/per person, så det är ju ändå billigt!:) 

Hoppas jag tillfrisknar för imorgon är det en lantern festival ”Loy krathong” här i Bangkok, där man får skicka iväg flytande lyktor på vattnet. Hur coolt?! 

(eftersom min ursprungliga plan att fara på lightfestival med 40 000 lanterns i luften gick i stöpet – är fortfarande besviken, men det är en annan historia – så får det här vara bra) 

  
Kommer vara fest över hela staden, men måste researcha lite var bästa stället är, med fyrverkeri och mest krathonger (lyktor). 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s