ISLANDS IN THAILAND

Kanske jag skulle kunna berätta lite mer ingående om ställena jag besökte i södra Thailand, vad tycker ni? Jag kan förstå att det är svårt att se framför sig hur Thailand och öarna är placerade, jag visste själv nada innan jag kom ut. Men här är karta över Thailand: 

   
 

De röda stjärnorna motsvarar ställena jag besökt. 
Jag tror jag delar upp dem i två inlägg. Har ni frågor så lägg en kommentar, vetja. 

KRABI: 

Jag var aldrig i Krabi Town, utan i Ao Nang, vilket är det bättre stället. Jag började min resa där för tre nätter. 

  

 Bra ställe, och mitt hostel där var det bästa jag varit på hittills i Thailand. Träffade många härliga människor. Gjorde en båtutflykt till olika öar, och där hoppade jag också ner från berget, om ni minns? 

Stranden är rätt bra, och det är bra stämning på uteställena, även om det inte är världens mest packade plats. Gillar det! 

  
  

Det blev också ett besök till Monkey Beach, som fått namn av aporna som bor där. De kan dock bli aggressiva om man har mat på sig, så försiktig! 

 PHI-PHI:

Phi-phi öarna var min nästa destination. Väldigt, väldigt vacker ö, men enligt mig är den lite för turistig faktiskt. Men jag hade kul där, galna utekvällar med eldshower på stranden, brinnande hopprep o sånt. Enligt mig var det lite för mycket koncentration på att festa, så det är inte min favorit-ö, tyvärr. Men det var skönt att den var så liten att man gick överallt, knappt några fordon. 

  

Om nån av er sett The beach, med Leonardo Dicaprio, så finns den kända stranden här i knutarna. Maya Beach heter den, väldigt fin:

  

KOH LANTA: 

Blev min favorit-ö, faktiskt. Men mest för att jag träffade så fina människor där. Best crew ever<3 

 

  
  
  

  
På Koh Lanta bör man hyra skoter och köra runt, det finns såå fina vyer!! Sen är det ett väldigt bra ställe att bara chilla, efter atmosfären är så skön. Ön är rätt stor, men jag bodde på västra sidan, vid en lång strand (kallas long beach). Det finns massvis med restauranger längs stränderna. Superbra stämning överallt och fin natur! Tips att åka runt och njuta, trekking till vattenfallet var väldigt kul också, tog en halvtimme men så värt!!

  
Försökte göra panoramabild, regnbåge + solnedgång = bäst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s